Sluser

Solide kvalitetsløsninger med udgangspunkt i jeres krav til en sluse.

Høj sikkerhed i brugervenlig løsning

HF Dør Teknik leverer og installerer sluser, og vi har stor erfaring med sluser på kritiske faciliteter som på hospitaler, hvor det er yderst vigtigt, at luften i specifikke rum er steril som f.eks. operationsrum. radioaktive rum, obduktionsrum m.m. Vi har bl.a. leveret løsninger til Rigshospitalet i København.

Uanset jeres erhverv kan vi finde en løsning, der kan imødekomme netop jeres behov og krav. Systemet er sikkert og samtidig let at betjene for brugeren. Vi tilbyder også løsninger indenfor dørteknik og automatik.

Jeres behov i fokus

Vi har stort fokus på jeres behov. Drejer jeres behov om sikkerhed i en bygning, omgivelser der skal være sterile på den anden side af slusen eller noget helt tredje kan vi hjælpe. Vi finder den rigtige løsning tilpasset jeres formål.

Vores store erfaring sikrer jer ekspertviden og professionel rådgivning, så I får en løsning der lever op til jeres specifikke krav.

 

Kontaktformular

Kontakt jeres specialist i dag

Er I på jagt efter et uforpligtende tilbud på en sluseløsning?

Vi installerer sluser i København og på store dele af Sjælland men har også samarbejdspartnere i store dele af Jylland. Derfor kan vi helt sikkert finde en løsning til jeres behov, uanset hvor I befinder jer. Ring til os på 27 14 48 45, skriv til henrik@hfdteknik.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage.