Hospitalsdøre

Jeres dørspecialist på steder hvor hygiejnen skal være i top.

Fokus på hygiejnen

HF Dør Teknik har stor erfaring med installation af døre og sluser på hospitaler, medicinfabrikker og lignende kritiske faciliteter, hvor hygiejnen skal være i top. Vi har bl.a. leveret mange løsninger for Rigshospitalet i København.

Vi sørger for at installere et system der er tilpasset netop jeres behov, og som både sikrer høj effektivitet og sikkerhed for patienter, personale og pårørende. Vi installerer både dørautomatik, manuelle døre med dørteknik, sluser m.m.

Find den rigtige løsning

Vi har stort fokus på ærlig og god service overfor vores kunder. Det mener vi, giver det bedste resultat. Derudover er det yderst vigtigt, at kvaliteten er i top, når der er tale om mere kritiske faciliteter som f.eks. på et hospital.

Vi har arbejdet med dørteknik i mere end 20 år, og er derfor jeres eksperter, hvis I har brug for rådgivning omkring, hvad der kan lade sig gøre. Vi har specielt stor erfaring inden for dørsystemer og fordelagtige løsninger på hospitaler.

 

Kontaktformular

Kontakt HF Dør Teknik

Har I brug for et uforpligtende tilbud?

Vi tilbyder ydelser indenfor dørsystemer i København og store dele af Sjælland. Vi har samarbejdspartnere i Jylland, derfor skal du blot kontakte os, så finder vi en løsning til jeres behov. Ring til os på 27 14 48 45. Du kan også skrive til os på enten henrik@hfdteknik.dk eller via vores kontaktformular, så hører I fra os.