Dørteknik

Din ekspert i installation og vedligeholdelse af dørsystemer.

Dørteknik til alle formål

HF Dør Teknik din specialist i dørteknik. Vi tilbyder løsninger inden for simple og avancerede dørsystemer, der kan tilpasses netop det behov, du har. Teknikken installeres på almindelige døre, og giver dig mulighed for at styre dørens åbnings- og lukkefunktioner, så du f.eks. har mulighed for at øge sikkerheden og effektiviteten til og fra det pågældende lokale.

Vi står altid klar til at hjælpe med at vælge, installere og vedligeholde dørsystemerne. Vi installerer dørteknik i boligforeninger, virksomheder, men også hos private. Vi har speciel stor erfaring med dørteknik på hospitaler og lign. institutioner. Dørsystemerne kan let kobles med adgangskontrol og andre former for automatik, så du får en løsning efter dine behov.

Ærlighed og god service

Hos HF Dør Teknik sætter vi en ære i ærlighed. Vi udskifter f.eks. ikke bare en dør for at udskifte en dør, hvis det ikke giver mening. Vi sætter os godt ind i den specifikke opgave og foreslår altid den løsning der er bedst til dine behov. Vi har mere end 20 års erfaring, og du kan altid forvente at få god service fra os. Vi tager hver en kunde og vedkommendes behov seriøst. Vi ser frem til også at hjælpe dig.

 

Kontaktformular

Kontakt os i dag

Har du brug for et tilbud?

Vi står klar til at hjælpe i København og på store dele af Sjælland. Vi har også samarbejdspartnere i Jylland. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så finder vi en løsning tilpasset jer. Ring til os på 27 14 48 45 eller skriv til os på enten henrik@hfdteknik.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.