Branddøre

Vi installerere brandsikre døre til erhverv, offentlige bygninger, boligforeninger m.m.

Beskyt din bygning med brandsikre døre

Er du på udkig efter en brandsikker dør? HF Dør Teknik leverer brandsikre døre til virksomheder, offentlige bygninger og boligforeninger som sikrer, at brand spreder sig mindst muligt, så materiel og selve bygningen beskadiges mindst muligt, hvis der skulle opstå brand. Dørene er lavet af certificerede materialer og avancerede teknologier og fås i forskellige kategorier alt efter, hvor længe branden skal holdes ude.

Vi sætter os grundigt ind i netop jeres erhverv og konstruktionen på den pågældende bygning, så vi kan finde den rigtige branddør tilpasset jeres behov. På den måde får I en løsning, der bedst muligt minimerer konsekvenserne ved en evt. brand.

Professionel service og rådgivning

Vi hjælper vores kunder med at finde den rigtige løsning, og vi står selvfølgelig altid klar med professionel rådgivning. Vi sætter os grundigt ind i dine behov, så du får et resultat, du er tilfreds med, og som lever op til de krav du har til en branddør. Vores mere end 20 årige erfaring sikrer den bedste løsning.

 

Kontaktformular

Kontakt

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Vi opsætter branddøre i København og på store dele af Sjælland. Kontakt os allerede i dag, så finder vi en god løsning til jeres behov. Ring til HF Dør Teknik på 27 14 48 45, skriv til henrik@hfdteknik.dk eller send en besked via vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.