Port-automatik

Vi installerer gitterlåger, store industriporte, porte til boligforeninger m.m. med tilpasset adgangskontrol.

En løsning i høj kvalitet

Hos HF Dør Teknik tilbyder vi at lave systemer til port-automatik – både til erhverv, boligforeninger og private. Vi installerer systemer efter højeste sikkerhedsstandard og effektivitet samtidig med, at de er nemme at betjene og vedligeholde.

Port-systemerne kan udstyres med avancerede sensorer og teknologier, der giver real-tid overvågning og kontrol med adgangen til ejendommen, og kan benyttes med nøglebrikker, almindelige nøgler, dørtelefon eller det system, netop I har behov for. Systemet giver dig mulighed for at kontrollere, hvem der har adgang til din ejendom, og hvornår, for at sikre din, din ejendom, virksomhed og besøgendes sikkerhed. Vi installerer nye systemer i mærkerne Nice og Came.

Service og kundetilfredshed

I HF Dør Teknik har vi stort fokus på kundetilfredshed. Vi sætter os grundigt ind i jeres behov, så I med sikkerhed bliver glade for den løsning, vi leverer. Vi går meget op i ærlighed og udskifter f.eks. ikke bare et system, hvis en mindre reparation kan løse problemet.

 

Kontaktformular

Kontakt dine specialister i dag

Mangler du et uforpligtende tilbud?

Vi hjælper med port-automatik i København og på store dele af Sjælland. Vi har også samarbejdspartnere i Jylland. Kontakt os, så finder vi en god løsning der passer til jeres behov. Ring på 27 14 48 45 eller skriv til henrik@hfdteknik.dk eller vores kontaktformular, så vender vi retur.